Szerelmi élet I.

Seggnyalatás és nők megalázása

Ábelnek elváltak a szülei, ezért Ábelt a női nevelés selejtes végtermékének lehet tekinteni. Ábel gyűlöli a nőket, viszont nagyon jól meg tudja magát érteni velük. A nők megalázását nagyon élvezi. Kedvenc elfoglaltsága, hogy az éppen aktuális nőjével kinyalatja a seggét, majd másnap eldicsekszik vele a barátai előtt, hogy ő mekkora alfahím. Ha valamelyik nő elhagyja őt, vagy visszautasítja, akkor az egy utolsó senkiházi kurva vagy éretlen kis csitri.


Jegyese

Volt egy jegyese, akivel cigánycsicskák lettek volna Veszprémben. Ő is fényesre nyalta a Bódi ánuszt.


Thürmer Mariann

Thürmer Gyula lánya, újságíró, és halálosan szerelmes az análhuszárba, de Bódi öregnek és gusztustalannak tartja, pedig a nő rendszeresen pénzzel támogatta őt. A pletykákkal ellentétben nem nyalhatta fényesre Bódi ánuszát.

Nem látszik, de nagyon szomorú, hogy nem jöhetett össze Ábellel.


A német IG-s lány

Ábelnek 2018-ban volt egy kisebb afférja a német IG egyik tagjával. A lány nevére már senki sem emlékszik, de szerepelt az IG 120DB kampányában. Ebben a videóban https://www.youtube.com/watch?v=4QJ3wYi_Fug 1:20-nál látható (a videót azóta már eltávolitották lol). 

A német lány.

Arról, hogy hogy jöttek össze, nem rendelkezünk konkrét információkkal, ezért csak spekulálni tudunk, de feltételezhetjük, hogy miután a bajszos lovag látta a lányt a videóban, instagramon elkezdett neki bajszos emojiket küldözgetni. Ez nagyon imponálhatott a leányzónak, hisz Ábel hamarosan vonatra pattant (természetesen IG-s pénzből) és már úton is volt Németországba, hogy kinyalassa a seggét. A lány anyja nem örült lánya újdonsült szeretőjének, mert azt hitte Ábelről a nagy görbe orra miatt, hogy zsidó.

Görbe orr. Sajnos nem zsidó.

Miután főhősünk hazatért a németországi hadjáratából, az első dolga az volt, hogy eldicsekedett új hódításával. A lány eljött a 2018 nyarán Magyarországon megtartott nemzetközi IG táborba is, ahol késő este, miután mindenki a házigazda borospincéjében részegedett, elvonult Ábellel az éjszakába. Az, hogy hogyan ért véget a kapcsolatuk, nem ismert, de valószínűsíthető, hogy a lány dobta Ábelt. 


K. Diána 

Ábel Zsófika előtt néhányszor lekúrta, de hülye drogos kurvának nevezte, ezért viszonyuk megromlott. Bizonyítottan fényesre nyalta Ábel ánuszát. Ábel, mint igazi keresztény, kifogásolta azt is, hogy a lány nem volt megkeresztelve, ezért nem méltó rá, hogy feleségül vegye. Miután Ábelt kidobta Zsófi, Ábel megpróbált visszakuncsorogni hozzá egy kis seggnyalásért, de a lány lepattinotta.


Párkányi Eszter

Információink szerint Ábel hencegett vele hogy megvolt neki.

Aki nem hiszi az nézze meg ezt a videót.

 



Varga Judit 

A bajszos paprikajancsi vagánykodott vele, hogy Varga Judit igazságügyi miniszter sztalkolja instagramon, és több sztoriját is megnézte. Ez szerinte azt jelenti, hogy dugni akar vele. Az ügyről nincsenek további információink, feltételezhető, hogy nem volt meg neki, mivel nem hencegett el vele senkinek. Azonban tapasztalt bódilogusok nem lepődnének meg, ha kiderülne, hogy a miniszter asszony nyelve, időről-időre a bajuszhuszár ánuszrózsájának fényezésével tölti idejét. 


Megjegyzések

  1. kis gecik tugyátok jól hogy NEM VAGYOK NÁCI, SOHA NEM IS VOLTAM! ezért én a fiatal fiúkat is megbaszom, mert az úgy európai!

    VálaszTörlés
  2. Ábel magasralendített jobbkeze2021. február 25. 13:33

    Párkányis videoban hol a lenyeg? Nem akarom ezt a pestitvs fost vegignezni

    VálaszTörlés
  3. Bence ez így nagyon gyenge. Mindenki tudja, hogy te állsz ezen mocskolódó cikkek mögött. Engedd el, hogy a te nőddel is fényesre nyalatta az ánuszát és nőjj fel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dani, kérlek, fejezd be Ábel felszopását. Te magad mondtad, hogy sose mutatnád be Ábelnek a barátnődet.

      Törlés
    2. Érdekes, hogy te hivatkozol arra, hogy az IG senkit sem foglalkoztat.. Miért ez a sok hazugság amit a frusztrációdból fakad igen? Teljesen gyerekes, az olvasónak szekunder szégyenérzete támad.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szerelmi élet II. - Rácz Zsófia – FRISSÍTVE!!!

Ez tényleg a legalja