Ábel és a Pax Hungarica mozgalom – olvasói levél

Az alábbi levél elég hosszú és érdekes ahhoz, hogy külön bejegyzésként publikáljuk.


Örömmel látom a kezdeményezést, hogy megállítsuk ezt a gátlástalan politikai kalandort, így szeretnék én is néhány történetet megosztani Bódival kapcsolatban a PHM-es éveiből.

Gyakran hangoztatja, hogy ő csak egy rövid ideig volt a Pax Hungarica Mozgalom tagja, de ez ordas hazugság. 2013 nyarán lépett be, 2014-ben esküt tett egyéves próbaideje letöltése után, és a szervezet megszűnéséig, azaz 2017 augusztusáig tagja maradt. Ábel a 2014-es nyári táborban esküdött fel a hungarizmus szolgálatára (erről képetek is van). Aki részt vesz egy ilyenen tudja, hogy életre szóló fogadalomtétel, maga a szertartás pedig magasztos és felemelő. 2016 tavaszán elégedetlen volt a PHM szerinte felpuhuló diplomáciájával, amiért mindenféle szervezettel összefog, "és így nem követi Szálasi tiszta eszméjét", ezért az év tavaszán valóban kicsit háttérbe vonult, de annak saját bevallása szerint az volt az oka, hogy nem elég tisztán képviseli a szervezet Szálasi örökségét, semmiképpen sem valami mérséklődés. Későbbi pálfordulásakor tudatosan tagadta meg múltját, majd a DNS tesztes videójában meggyalázta azt az egyenruhát, amit ő is hordott a rendezvényeken, a díszelgő egyenruháját. Könnyű felismerni, a fekete leventesapkán egy Árpádsávos pajzs sapkarózsa van, valamint az antantszíj is a mozgalmi díszelgőjének része volt. Azóta több kiszólogatása kifejezetten egykori bajtársainak szólt, és valószínűleg vitát, esetleg revansot akart generálni, ami nézettséget hoz neki.

Két esetet mesélnék el jelleméről.

Az egyik, amikor egy bajtársi sörözés után Ábel hajnalban faképnél hagyott két tagjelöltet a pesti éjszakában. Az egyikük ráadásul fiatalkorú volt, vidékről mentek fel erre a programra. A történet egy félreértés eredményeként jött létre a szállást illetően, de megmutatta milyen empatikus ember, hiszen megtagadta tőlük, így az utcán kényszerültek aludni, az egyiküket ki is rabolták.

2015. novemberben egy PHM-MNA közös évközi táborban a másik mozgalom egy tagja a hétvége után bizalmasan elmondta, hogy nagyon megbízhatatlannak és gyanúsnak tartják ezt a "bajtársat", tehát olyanoknak is feltűntek a jellembéli dolgai, akik akkor először találkoztak vele. 

Szeretnék még egy másik sztorihoz is adni infót. Amikor a kocsmában az egyik illető ráborította az asztalt, illetve nekiesett, az azért volt, mert nyíltan kijelentette a tagság előtt, hogy márpedig ő azért csinálja az IG-t, hogy a Fideszben pozíciót szerezzen, ha ez nem tetszik a tagságnak majd a későbbiekben, mikor már nem lesz benne a szervezetben, akkor határolódjanak el tőle. Magánbeszélgetésekben többször is említette, hogy irigyli a fieszeseket a könnyű pénzkereset miatt, és ő is erre vágyik. Ezt hallomásból tudom egykori IG-sektől.

Már az IG-ben is lekezelően viselkedett a sajátjaival, az egyik vidéki tagot nemes egyszerűséggel bunkó prolinak titulálta a háta mögött. 

Összességében egy rendkívül arrogáns, empátiát nélkülöző, önnön felsőbbrendűségtudatát maximálisan érző embert ismertem meg benne. Nem okozott nagy meglepetést későbbi pálfordulása sem, és azóta az egész hazai szélsőjobbnak tett annyit keresztbe, hogy megszámlálhatatlanul sok haragost szerzett magának. Ráadásul ahelyett, hogy meghúzná magát, hergel, mocskolódik és minden alkalommal hangosan elhatárolódik korábbi bajtársaitól és az eszmétől, amire egykor felesküdött.

Megjegyzések

  1. Land Rover Defender2021. február 18. 5:54

    Ábel jól tetted! Inkább engem választottál mint ezeket.

    VálaszTörlés
  2. Ábel a faszrengetegben2021. február 18. 6:09

    Nem is így vót!! 4!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez nem érv, Ábel! Hol vannak a források? Így nem lesz diskurzus.

      Törlés
    2. Bódi Ábel, az identitáriusok vezére, a seggek nyalatója, a terepjárók összetörője, és minden elvtelen királya2021. február 18. 23:42

      Majd ha a cikk írója ad forrást! De te azért átjöhetnél ma, mert a seggem nyalatlan.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szerelmi élet II. - Rácz Zsófia – FRISSÍTVE!!!

Ez tényleg a legalja