Hétköznapi bénázások Ábellel – I.

Szteroid használat és kondi

Főhősünk elszántságát és mentális képességeit jól jellemzi a saját edzésterve, ugyanis elhatározta, hogy kigyúrja magát. Ennek érdekében elkezdte a seggét tesztoszteron injekciókkal szúrni. Edzeni persze nem ment el soha. Majd miután hónapokkal később ennek az egyetlen látható eredménye az volt, hogy mellei nőttek, leállt vele.

Szteroidok okozta csöcsösödés.

T nőjének megbaszási kísérlete

A T fedőnevű srác az Identitás Generáció tagja és Ábel állítólagos jó barátja volt. Erről az esetről kevés információ áll rendelkezésre, mindössze annyit tudunk, hogy Ábel sikertelenül próbálta elcsábítani harcostársa barátnőjét. Amikor társai számonkérték rajta, hogy ezt mégis hogyan, meg miért, az análhuszár a következőt válaszolta:

“Azért, mert meg kell mutatni a másik férfinak, hogy jobb vagy nála.” – Bódi Ábel 


Az ásotthalmi látogatás

2017 novemberében Magyarországon járt az osztrák Identitás Generáció vezetője, és (most már) felesége, Brittany Pettibone. Céljuk, többek közt, az volt, hogy riportot készítsenek a migrációs válságról, a kerítésről és ennek keretében meginterjúvolják Toroczkai Lászlót, Ásotthalom polgármesterét. 

https://www.youtube.com/watch?v=LjWD4V-l4tA&t=

Bódi Ábel is csatlakozott hozzájuk. Toroczkaival való találkozásuk alkalmával megpróbálta felhívni magára Toró figyelmét, aki azonban le se szarta, és ehelyett inkább Martinnal beszélgetett. Ezen főhősünk annyira felszívta magát, hogy a haza vezető úton az autóban folyamatosan fikázta őt. Azóta valahányszor szóba kerül Toroczkai, vagy a Mi Hazánk, főhősünk mindig elmondja a jelenlévőknek, hogy mennyire szarok és semmit nem fognak elérni.  https://www.youtube.com/watch?v=obu5uGmWVPI


Hatalomátvétel 

Szabó Bence volt az IG első vezetője, azonban vezetési képességeiben megmutatkozó komoly hiányosságok miatt a tagság egy jelentős rész elégedetlen volt vele. Ábelnek sikerült maga köré gyűjtenie az elégedetlenkedőket, ami végül ellentétekhez vezetett a két csoport között. 

”Bódi amúgy tényleg fény volt az alagút végén Szabó mellett.” – Egykori IG-s.


Bódi lepofozása

A hatalmi harcok során az akkor még aktív tagok úgy gondolták, hogy egy csoportgyűlés keretében kellene pontot tenni az ügy végére. Ezért egy belvárosi kocsmában jöttek össze, ahol Szabó és Bódi folyamatosan egymást szapulták, a vita olcsó személyeskedésbe torkollt mind a két fél részéről. Bódi folyamatos szemtelenségét az egyik alapítótag megunta, majd az asztal felett átugorva nekiesett Bódi nyakának. Ezután székestül felborult, az új New Balance cipőjének egyik párja is elszállt. A megvadult férfit alig tudták leszedni róla. Bódinak halálfélelme volt, a megbeszélésnek itt vége szakadt.


Az IG végleges átvétele

A lepofozás után Bódi Martin Zellner elé járult és elmondta neki, hogy a másik csoport milyen erőszakos és nincs helyük az IG-ben. Így lett Ábel a magyar IG ura, a szemétdomb királya.


Kitoloncolás Angliából

Egyszerre toloncolták ki Angliából Martin Zellnert, és Bódit. Zellnert a bécsi repülőtéren az osztrák Identitás Generáció nagy létszámmal várta, és üdvözölte. Budit Budapesten senki nem várta, a magyar tagságnak eszébe se jutott kimenni meghurcolt hőse elé. Budi egyedül kullogott haza, nagyon rosszul esett neki az eset, majd később nyavajogva felkérdezte pár bajtársát, hogy miért nem ment ki elé senki.


2018-as kinyilatkoztatás

2018 folyamán megépült a déli kerítés, és a migránshullám visszaesett. Akkoriban kezdte el az IG ‘nagyszabású’ kampányát a keleti határzár felállítása mellett. Egy bizalmas beszélgetés során szólta el magát Ábel, hogy legjobb lenne ha az országot ellepnék megint a migránsok. Ha elözönlenék a keleti határt, és az országot (Európát), nagyobb balhé lenne mint 2017-ben. Ez azért lenne jó, mert az IG, Bódival az élen, kimehetne a határhoz pózolni, ami jobban beindítaná a politikai karrierjét.


A telefontöltő

Budi femininitását jól példázza a következő eset. “Egy nagyon fontos IG-s bevetésről tértünk haza éjszaka, kocsival voltunk. Borzalmas dolog történt, Budi telefonja lemerült. Akkor volt valami eset Martin Zellnerrel, és Budi percenként írt neki támogató üzeneteket. Meg kellett állnunk valami benzinkúton hogy folytathassa a felülreszopást és feltöltsük a telefonját. Mondta hogy menjünk vele, valaki vigyázzon a telefonjára az előtérben(!!!)  míg ő a retyón ül. Mi leszartuk, kint maradtunk a kocsiban. Bement a benzinkútra, de végül visszajött hozzánk toporzékolva, hogy annyira nem vagyunk képesek, hogy őrizzük a telefonját, míg töltődik, hisz hogy néz majd ki, hogy nem reagál azonnal Zellnernek. Végül az egyik tag beadta a derekát, és kiment őrizni a telefonját, míg a retyón ül korunk Hunyadi Jánosa, a modern törökverő.”

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szerelmi élet II. - Rácz Zsófia – FRISSÍTVE!!!

Ez tényleg a legalja