Politikai módszertan Bódi Ábellel

Fáklya és molinó

Mivel Ábel intellektuálisan sekélyes és semmi kreativitással nem bír, ezért a hazai Identitás Generáció mozgalom számára a politikai akciók megrekedtek azon a szinten, hogy kiraknak egy molinót és meggyújtanak egy-két fáklyát, miközben fotóztatják magukat. Ha ezeket a senkit sem érdeklő akciókat 1-2 újság lehozza, az számukra már hatalmas sikernek számít.








Minden IG akció. Molinó és füst. Semmi több.


Bajtársai barátnői 

A bajszos análhuszár a csapatszellem és összetartozás érzésének létrehozása érdekében szereti megbaszni a bajtársai nőit. Legnagyobb sajnálatára azonban az IG tagjainak nagy része incel, így ezen kéjelgéseit nem tudja elég gyakran kiélni.

“Én személy szerint nem mutatnám be Ábelnek a barátnőmet.” – Bódi Ábel közeli barátja és IG tag.


Felesleges konfliktusok

Ha valaki szeretné elsajátítani Ábel módszerét, akkor nagyon fontos, hogy sértettségből és gőgből olyan konfliktusokat generáljon, ami miatt senki nem jut egyről a kettőre, főleg a magyar társadalom nem. Bátran vesszünk össze bajtársainkkal nárcisztikus személyiségzavarunk miatt. Eleinte támadjuk meg Orbánt és a Fideszt, majd később dörgölözzünk hozzájuk. Youtube videókban anyázzuk Puzsért, miután otthagyta a tízfős tüntetésünket. Határolódjunk el a szélsőjobbtól minden egyes alkalommal. Ezzel elérhetjük, hogy a mozgalom potenciális szimpatizánsai távol maradjanak. Így a taglétszámot is tartósan alacsonyan tudjuk tartani.


Érvek

Ábel politikai vitakultúrájának központi eleme, hogy ellenfeleitől azt várja el, hogy érveljenek. Ezt a szokását feltehetőleg azután alakította ki, hogy megnézett a neten három Ben Shapiro és Stefan Molyneux videót. Azonban míg ellenfeleitől elvárja, hogy ÉRVELJENEK, saját érvei ritkán mutatnak túl az innen-onnan összeszedett közhelyek ismételgetésénél.

“ÉRVEK?” - Bódi Ábel

Kamu YouTube profilok

Ha esetleg negatív kommentet írsz egy újonnan megjelent Bódi videó alá, két dolog történhet. Az első, hogy gyanús profilú felhasználók elkezdik neked megmagyarázni, hogy miért nincs igazad. Ezalatt azt kell érteni, hogy olyan kommenteket kapsz, hogy “nézd meg a videót, ott benne van, hogy miért hülyeség az, amit írtál”, vagy ezek a profilok elkezdenek tőled ÉRVEK-et kérni.


 

Pár órával később rendszerint felbukkan Bódi Ábel maga is, mint valami Rohir a Pelenor mezei csatában, és elmondja neked, hogy ÉRVELNI kellene nem személyeskedni, és korábban már leírták, miért nincs igazad. Természetesen a gyanús YouTube profilok is Ábelhez taroznak, aki így próbálja meg fenntartani azt a látszatot, hogy ő egy elfoglalt ember, akinek fontosabb teendői vannak mint, hogy árgus szemekkel figyelje a videója alatti reakciókat. Illetve azt, hogy vannak olyan emberek ebben az országban, akik annyira egyetértenek az általa kamerába mondott közhelygyűjteménnyel, hogy annak védelme érdekében billentyűzetet ragadjanak. Ennek bizonyítására van egy nagyon egyszerű módszer. Ha leírod a kommentek közé mondjuk azt, hogy Ábel segget nyalat, vagy rákérdezel arra, mi lett a terepjáróval, akkor Ábel törli a kommentet. Nem pár óra múlva, hanem azonnal.


A múltat végképp eltörölni

Ábel eleinte nem törli a sértő YouTube kommenteket (már persze ha azok nem a seggnyalatásról vagy a terepjáróról szólnak), ezzel megpróbálja azt a látszatot kelteni, hogy ő nem olyan, mint a cenzúrázó liberálisok. (Pedig olyan.) Ezek a kommentek ezért eleinte, amíg a videó pörög, fennmaradnak. Tán Ábel még reagál is rájuk. Megkér, hogy járj utána, esetleg ÉRVEKET követel. De olyan szintű nárcizmusban szenved, hogy nem bírja ki, hogy ezek a rá nézve negatív kommentek ott maradjanak, mint szégyen foltok az ő online repertoárjának fehér terítőjén. Ezért hónapokkal később szépen visszamegy a videóhoz, mint Sztálin a fotóalbumhoz, miután megharagudott Nyikolaj Jezsovra, és gondosan eltüntet minden fajta kellemetlenséget.


Saját politikai súlyának túlbecslése

Ábel abban a tévhitben él, hogy személyének hatalmas közbeszéd- és politikaformáló ereje van. Ha valaki bármi hasonlót csinál, amit az IG egyszer már megtett, azt rendszerint azzal a váddal illet, hogy az IG-t másolják. Amikor a Fidesz létrehozott egy munkacsoportot (ami nem csinál semmit, pont mint a legtöbb fideszes) a Facebook és a Google által folytatott cenzúra vizsgálatára, Magyarország hőse meg volt róla győződve, hogy a Fidesz ezt a bizottságot az ő gittegyletének akciója miatt hozta létre.



Megjegyzések

  1. Bódy sajnos tényleg mindent töröl ha nem tud válaszolni, nála érvek helyett hiszti van és rinya....

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szerelmi élet II. - Rácz Zsófia – FRISSÍTVE!!!

Ez tényleg a legalja