Hétköznapi bénázások Ábellel – II.

Gül baba türbe tünti

Erdogan látogatása ellen tervezett Budi fellépést, és Gül Baba türbéje elé szerveztek fáklyás tüntetést, amire többek között Puzsér Róbertet is meghívták. Nagy várakozás előzte meg az eseményt, háromszázan jeleztek vissza. Budi Facebookon előre kikiáltotta az akció sikerét a "hihetetlen számok"-ra hivatkozva. Egy IG-s bajtársa aggodalmát, hogy kevesen fognak eljönni, ezzel pedig közröhej tárgyává teszik az IG-t, magabiztosan figyelmen kívül hagyta. Az eseményre végül kb. 15-en szivárogtak el. A “gigantikus” tömeget látva Puzsér kikelt magából, és meg nem történtnek nyilvánítva az eseményt, elviharzott a pesti éjszakába. (A soron következő Apu-ban FAM-al együtt jól szórakoztak az eseten). A tüntető tömeget 30 rendőr védte a megjelenő mintegy 20 fős Vajnay Attila féle antifasiszta brigádtól. A 444.hu az év legszürreálisabb eseményének nevezte az akciót, a Pesti Srácok oldalakon keresztül taglalta az esemény szánalmasságát, az Index főoldalon röhögött az IG-n. Budi a bukás után magába roskadt, és megfogadta, hogy többé nem szerveznek utcai akciókat. Zárásképp érdemes megjegyezni, hogy ezután Puzsérból próbált némi nézettséget kitermelni a csatornáján, meglovagolva ezt az esetet. A Puzséristák nem fogadták kitörő örömmel az anállovag virtuális vagdalkozásait bálványuk ellen, amit kellő mennyiségű dislike elhelyezésével jutalmaztak.

Puzsér Róbert: "Nem akartam fellépni egy olyan rendezvényen, amire összesen tizenkét ember jött el. Először bírjanak megrendezni egy tüntetést, és ha ez sikerül, majd felszólalok rajta. Érdemes észrevenni, ha egy rendezvény nem érdekli az embereket."


A Taverna Pannonia befuccsolása

A Taverna Pannonia egy havi rendszerességgel megrendezésre kerülő, kocsmai beszélgetős eseménynek indult, ahol a program apropóját mindig a meghívott vendég adta. Ábel remélte, hogy így toborozhat magának új követőket a belpesti liberális masszából. Az első eseményen már több mint tizen voltak, így Ábel joggal bizakodhatok a sikerben. Sajnos a második meghívott vendég Puzsér Róbert lett volna, akivel minden fajta együttműködés megszakadt, miután elment a türbés tüntetésről, magára hagyva főhősünket a legnagyobb szükség idején. Így halt korai halált hősünk újabb kezdeményezése.


Az európai jogállamiság eltemetése

Vitán felül az Identitás Generáció legcsicskább akciója volt. Annyira szar volt, hogy az egyik résztvevő már régen el is felejtette miről szólt. Egy papírmasé koporsót vittek egy EU intézmény bejáratához.



Bódi a sztriptízbárban

Magyarország megmentőjét pénzügyi támogatója elvitte egy sztriptízbárba, azzal a céllal, hogy megtudja, korunk felbecsülhetetlen géniusza mennyire kompromittálható. Erre a kérdésre bármelyik, a témával foglalkozó szakember megadja a választ, komolyabb összegek kétes erkölcsű nőknek történő kifizetése nélkül (NAGYON). Főhősünk és mecénása a sztriptízbárba történő belépés után beültek az egyik szobába. Hamarosan alulöltözött lányok bukkantak fel a szoba bejáratnál. A modernkori keresztény ikon először megpróbált velük beszélgetni, mire a lányok tanácstalanul egymásra nézve ijedten ezt mondták “Ezzel most beszélgetni kell?” Információink szerint az est további részében főszereplőnk szája és nyelve a lányok mellbimbójára tapadt. Arról, hogy a lányok mit szóltak Ábel idétlen bajszához, vagy hogy milyen érzés volt számukra a mellbimbóvakaró, azt nem tudjuk. 


A második Bakonkviszta 

Az Erdogán elleni tüntetés legviccesebb fejleménye a következő Erdogán-látogatás alkalmával volt, amikor Budi kijelentette az egyesült baloldali tüntetés bejelentése után, hogy Magyarországon ezzel a témával nem lehet embereket megmozgatni. Ezért ő inkább egy kis sütögetést tervez a szervezet szimpatizánsainak, Bakonkviszta néven. A Bakonkvisztára konkrétan 0, azaz nulla ember jött el, míg az egyesült baloldalnak végül sikerült megszerveznie egy 3000 fős tüntetést Erdogán ellen. 


A buzi kólás kampány

2019-ben a Coca Cola LMBTQ plakátkampányba kezdett. Erre válaszul valakik beszedtek és elégettek pár kólás plakátot. Ezt a cselekményt annak idején több hírportál is lehozta, például a Kuruc:  https://kuruc.info/r/6/201260/ Ábel irigységtől és gőgtől vezérelve elkövette azt a hibát, hogy az akciót “ez mekkora egy szar” jelzővel illette az erőteljesen anti-LMBTQ beállítottságú pénzügyi támogatója előtt. A pénzügyi támogatója ezután megmondta Ábelnek, hogy vagy csinál valami akciót ő is, vagy elzárja a pénzcsapokat. Ábel megsértődve, megszeppenve, szégyenkezve, lehajtott fejjel, szűz járásban elódalgott, hogy összeszedje csapatát és teljesítse a befektetői elvárásokat. Végül ezt az izzadságszagú szart sikerült összehozni, és ezt is csak kényszerből:


 
  
Bódi Ábel a korona vírusról

Az análhuszár jóslatai rendszeresen funkcionálnak fordított próféciaként. 2020 tavaszán kijelentette egy mára már elérhetetlenné tett youtube videójában, hogy "Magyarországon nem lesz olyan, mint Olaszországban, hogy napi 100-an haljanak meg." Magyarországon az áldozatok száma először 2020 november hatodikán lépte át a 100-at. 


Görög nagykövetség előtti szimpátiatüntetés

Az IG 2020 március 11-ére szervezett szimpátiatüntetést a görög nagykövetség elé. A tüntetés hírét lehozta a kuruc.info és a Pesti Srácok is, ezért Ábel már előre dörzsölgette a tenyerét a közelgő sikerélmény okán. Sajnos az embereket nem nagyon érdekelte az esemény mert a tüntetés előtt kevesebb mint 10 perccel alig NÉGYEN voltak ott, abból kettő volt rendőr.


Tíz perccel a kezdés után megérkezett a legtöbb IG tag, így a résztvevők szám már a 10-et is meghaladta, de Ábel tömegre való mohóságát ez sem elégítette ki. Ezért az a döntés született, hogy megvárják a késő Mandevillt (IG tag). 15 perccel később be is futott, így fél órával az esemény kezdete után tudtak lőni egy közös képet, hogy megmutassák a világnak, hogy volt 15 ember akit érdekelt ez a szar, aztán hazamentek.


Megjegyzések

  1. Zseniális ez az oldal

    VálaszTörlés
  2. Srácok az megvan hogy ez a fasz Bódy akkora katolikus, hogy saját bevallása szerint templomba járni a nyuggereknek való és össze-vissza kúrni prostikkal teljesen megengedhető?

    VálaszTörlés
  3. Nincs sajnos nyoma, de megtörtént.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szerelmi élet II. - Rácz Zsófia – FRISSÍTVE!!!

Ez tényleg a legalja