Ábel és a Huszárvágás rövid története, illusztrálva

Annak idején, még 2017 környékén, Ábelnek az az eredeti, sehol máshol nem látott ötlete támadt, hogy indítani kéne egy IG-s podcastet. (Ha később bárhol azt hallotta, hogy a magyar közéletben valaki podcastet csinál, mindig azt mondta, hogy ezt az ötletet is az IG-től lopták!)

A projektet áttolta 3 akkori IG tagra, és ebből született meg a Huszárvágásként ismert podcast. Az egész nem volt több, mint egy unalmas, semmitmondó fröccs bölcsészkedés, és ez a megtekintések számán is látszódott. De Ábel azt hitte, ő találta fel a spanyolviaszt. Nagyon büszke volt ötletére, éppen ezért büszkén mutogatta az IG táborban a külföldi IG-seknek, mintha nem egy legfeljebb 500 hallgatót bevonzó semmi lenne. Nagyon gáz volt, a saját katonái kiröhögték a háta mögött. 


Idővel a háromból két készítő otthagyta az IG-t, saját bevallásuk szerint Ábel mérhetetlen nárcizmusa, kicsinyessége és irányítás mániája miatt. Ábel nagyon megharagudott rájuk.


Ábel a kilépőket hálátlan árulóknak tartotta, akik mindent neki köszönhettek. 


2020-ban a készítők az érdeklődés hiánya miatt úgy döntöttünk, hogy megszüntetik a podcastet. Ábel nagyon boldog volt, hogy az árulók ármánykodásának vége.

 
Vége

Megjegyzések

  1. Zsófi segglyuka2021. február 21. 11:28

    Ígéretesnek tűnik ez a blog. Ha a cél a részletes dokumentálás és a könnyebb böngészés biztosítása az olvasók részére, akkor a blog forma helyett érdemes lenne egy wikipedia szerű felületen megjeleníteni a tartalmat. Lehetne hozzá külön egy fórum is, ahol kutatások és diszkurzusok folynának az alannyal kapcsolatban. Amilyen trash szar emberileg ez a seggnyalató keresztény "hazafi", olyannyira lehetnek még csontvázak a szekrényben.

    VálaszTörlés
  2. ZOLYFING FASZTALAN KULITLAN2021. március 12. 14:43

    ZOLYFING HERBY RIMJOB
    BÓDI RIMMELTETI ZOLYT

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szerelmi élet II. - Rácz Zsófia – FRISSÍTVE!!!

Ez tényleg a legalja