A Land Rover Defender összetörése


A Land Rover 2020-ban piacra dobta legújabb felső árkategóriás terepjáróját, a Land Rover Defender 110 P400-at. Hogy ezt az autót kellőképpen bereklámozza, körbe adott egy modellt a magyar sajtó képviselőinek. Az autó több újságírónál is megfordult, a Speedzone különadást szentelt neki:

https://www.youtube.com/watch?v=OiJyPWXvYyQ&t= 

Előbb-utóbb az autó eljutott a Vadászlaphoz, így Ábel is sorra kerülhetett, mint tesztelő. Információink szerint Bódi ekkor nagyon boldog volt.

Sajnos Ábel boldogsága tiszavirág életű volt.

Ábel két barátjával épp úton volt a harmadik Bakonkvisztára, ahova sütögetős cuccokat vittek. Ábel azonban úgy döntött, Kisorosziban bemutat pár vezetési mutatványt.

https://pest.katasztrofavedelem.hu/32884/hirek/241960/betonfalnak-utkozott-majd-az-oldalara-borult-egy-szemelygepkocsi-kisorosziban

A balesetben senki sem sérült meg, de a defender totálkáros lett. Miután Ábel szétment hajjal és bajusszal kimászott az autó csomagtartóján át, leült az árokpartra és sírdogált egy kicsit.

A balesetet látva az egyik helybéli értesítette a mentőket, akik egy mentőhelikoptert küldtek a helyszínre. Ábel sokkos állapotban lévő útitársa próbált nekik integetni, hogy ne szálljanak le, amit ők úgy értettek, hogy szálljanak le.

Ábel miután kisírta magát értesítette a Bakonkviszta résztvevőit, hogy a rendezvény technikai okok miatt elmarad. Ábel akkori mecénása, az esetről értesülve, rögtön autóba pattant és a helyszínre hajtott, mert tudta, hű barátjának szüksége van rá.


 

Kisvártatva megérkezett a mecénás, odament Ábelhez, és az őt közúti balesetért éppen bírságoló rendőrhöz, majd miután mutatóujját Ábelre szegezte, elkezdett hangosan röhögni. 


“Nem hiszem el, hogy velem történik ez.” – Bódi Ábel, amint szarrá ment bajusszal és hajjal, megszégyenülve áll a felborult terepjáró mellett, miközben a rendőrség megbírságolja közúti baleset okozásért.

Ábel valamiért erről az esetről nem kívánt vlogot csinálni, pedig valószínűleg a legnézettebb epizód lett volna.







 

 

Bódi Ábel amint vezeti a Land Rovert, rekonstrukció.



Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szerelmi élet II. - Rácz Zsófia – FRISSÍTVE!!!

Ez tényleg a legalja