A Bódi-eposz kezdetei

Bódi Ábel

Születési dátum

1991(?) környéke, de igazából senkit nem érdekel ez a paprikajancsi annyira, hogy megjegyezze a születésnapját.   


Személyisége

Bódi, az elvek embere.

Bódi felesküdött tagja volt a Pax Hungarica mozgalomnak. Később, az esküjét megszegve, új politikai irányvonalat keresett, amiben politikai karriert futhat be. Ezt a polgári jobbközépben találta meg. Hogy a követelménynek megfeleljen, cikket írt a hungarizmusról, és rákos sejtnek nevezte azt. Vigyázzanak a jelenkori elvtársai, ha ezt megtette a múltban, később is el fogja árulni az aktuális elveit húsz ezüstért. Bódinak vércsoport tetoválás is volt a karján. (Ez a Waffen SS-nél bevett szokás volt.) Amikor politikai irányt váltott, a tetoválást eltüntette: egy virágmintát varratott rá. 


‘Súlytalan’

Bódi az alapján osztályozza az embereket, hogy milyen politikai vagy pénzügyi befolyása van. ‘Súlytalan’, így nevezi azokat, akiket nem tud kihasználni, akiknek nincs olyan erőforrása, tudása vagy befolyása, amit felhasználhatna. Ezekkel az emberekkel nem foglalkozik. Lenézi őket, degradálja. Igazi machiavellista törtető, gátlástalan karrierista, akinek semmi sem szent. Politikai hatalomra vágyik, uralkodni akar. Felülre nyal, alulra szarik, mint egy igazi csinovnyik.  

                            

Az okleveles vadgazda

Bódi, végzettségét tekintve, okleveles vadgazda MÉRNÖK (erre a tényre nagyon büszke). Ennek ellenére szereti úgy előadni magát, mint  aki ‘mindent, mindenkinél jobban tud’. Itt éppen egy török csatornának nyilatkozik a magyarok finnugor múltjáról, kinevetve a közép-ázsiai (hun) vérvonalhoz kötődő feltételezéseket:

 - https://www.youtube.com/watch?v=f14R-FsAGII

 - https://www.youtube.com/watch?v=Uaz4IhitG4s

Egy másik alkalommal azzal érvelt, ő tudja, hogy a repülők miatt dőltek össze az ikertornyok 2001. 9. 11-én, hiszen ő MÉRNÖK.

Megjegyzések

  1. Dikk!!!!Nem tudom ki csinálta ezt az oldalt de szétcsapom a gecibe! Szólok roma tesvíreimnek aztán megindul a cigánybosszú kis gecik! Irigy faszopóóók vagytok! akármikor széthúgyozok egy dönerest az EU védelmébe, ti sem lesztek akadály!!!!

    VálaszTörlés
  2. Én vagyok az igazi Bódi Ábel és ez a hivatalos oldalam: https://www.facebook.com/abelbodiidentitarius !

    VálaszTörlés
  3. Annyira nem érdekel senkit ez a fiú, hogy egy komplett blog van a lejáratására.
    Ha annyira súlytalan akkor miért?
    Kit érdekel mit csinál a nőivel az ágyban, szerintem ez a másik fél beleegyezésével történik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fűnek-fának hirdeti, hogy szereti megalázni a nőit azzal, hogy kinyalatja a seggét velük. Ez a blog azért van, hogy a leendő szeretői még időben értesülhessenek Ábel viselt dolgairól.

      Minden támogatóját átverte, lehúzta vagy csak szembeköpte. Ez az blog azért van, hogy a leendő támogatói még időben értesülhessenek Ábel viselt dolgairól.

      Fejes politikus akar lenni, noha a hirdetett és a vallott elvei közt hatalmas különbség van. Ez a blog azért van, hogy a leendő követői még időben értesülhessenek Ábel viselt dolgairól.

      Érted már?

      Törlés
    2. Értem én. De az aki önként dalolva bemászik az ágyába az az ő dolga. És meg is érdemli, már bocsánat.
      Politikus belőle sosem lesz bár mondjuk nyilván nem véletlen kezelgette a Zsófit :D. Zsófika is valahogy felszopta magát addig ahol van.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szerelmi élet II. - Rácz Zsófia – FRISSÍTVE!!!

Ez tényleg a legalja