Rajongók Ábelről (Folyamatosan frissítjük - 02.17. 21:13)

A leveleket változtatás nélkül közöljük, a beküldő engedélyével!

(Erre a címre várjuk a leveleket: kekkonyve@gmail.com)


Első olvasói levél

Hello!

Néhány adalék a Bódi bloghoz...

Martin Zeller imádata:

Bódi többször is kifejette, hogy Martin eszméit kell követni, amit leírt a könyvében, mert az jó. Mikor kérdeztük, hogy mik az alapelvek, azt mondta, hogy még ő sem tudja teljesen, mert nem tud németül és a könyv németül jelent meg, de sikeres embernek látszik Zeller.

Melegek:

Bódi mindig fikázta a melegeket, azt mondta nem kellenek a buzik. Kivéve arra, hogy mutassák, nem náci szervezet az IG, meg csak adjanak pénzt. Ha egy milliót adnak akkor le is szopja őket.


Második olvasói levél

Nos, én Ábel évfolyamtársa voltam. Képekkel nem szolgálhatok, de láttam amit láttam. Először is a srác már a gólyatáborban is eléggé feltűnési viszketegségben szenvedett. Ez az ordenáré náci karlendítésekben és németül üvöltözésben mutatkozott meg a legjobban... Ami érdekes hogy a képeken az identitás szervezetében több olyan arc is visszaköszön akikkel ott a Gödöllői campuson lógott. A Márton nevű furcsa fiú meg a szemüveges alacsony kissé monitorfejű másik srác mindketten csoporttársai voltak ha jól emlékszem. Én másik szakra jártam de sokat láttam őket és sokat is hallottam róluk... Rendszeresen balhéztak a koliban is, az egyik ilyen alkalommal ki is tiltották őket mert részegen gyújtogattak vagy mi és ki kellet hívni a tűzoltóságot is. Ábel nem úgy viselkedett mint egy komoly konzervatív, inkább mint egy punk.

Többször kunyeráltak bulikban de napközben is a campuson, előadásokra nem nagyon jártak be. Ennek meg is lett az eredménye, mert Ábel nem végezte el időben a képzést, ha egyáltalán végül le tudott diplomázni.Többen is panaszkodtak rá a csoporttársaim és mások közül is hogy agresszívan viselkednek, rendszeresen Sieg heileztek és Hitlert éltették totál beállva. Eléggé nevetséges volt ez a politikai nyílt színvallás a cosplayes fétisükkel, kalózoknak meg lovagoknak képzelték magukat.

Nagyon gáz volt az egész, a tanárok sem kedvelték őket. FUra volt hogy a média ennyire felkapja, de én örülök neki, ha most kicsit az arcára esik ez az idióta...


Harmadik olvasói levél

Ábel a kezdetekkor a Jobbik és a HVIM környékén mozgott. Mivel nem tudott előrelépni a húsosfazék közelébe, így a PHM-be lépett be, de onnan állításával szembe soha nem lépett ki, a mozgalom megszűnéséig tag volt, úgy tudom, hogy viszonylag aktív is. Ezt büszkén emlegette még IG gyűlések előtt s után... Bódi az IG-ben folyamatosan szidalmaz más szervezeteket: a Betyársereget börtöntöltelék csicskáknak hívta és fehér cigányoknak, akik csak ártanak szerinte a nemzeti oldalnak. A Jobbikot és Vonát buzizta (de érdekes, aztán csináltak együtt vlogot). A legutóbb elindult szervezetek közül a Légió Hungáriát ostoba primitív semmirekellők gyülekezetének hívta akiktől el kell határolódni. Incze Béláról azt mondta, hogy simán agyonbassza ha kell, neki nem akadály... (Tudtommal egy full átlagos hapsi is simán úgy megborította Bódikát hogy összehugyozta magát, nem hogy utcai harcokban edzett srácnak nekimenjen...). Nagy politikai riválisát, László Balázst szintén kártékonynak tartja, aki szerinte le akarja aratni az identitárius babérokat és egy ostoba "fogyi" (érdekes módon L. Balázs előbb indított identitárius szervezetet, mint hogy Ábel képbe került volna). Ami külön pikantéria, hogy tagadta, valaha is találkozott volna L. Balázsékkal, közben az egyik korábban itt a blogon lehozott képen együtt vannak!! Ezt nevezem őszinteségnek...

Ami pedig azt illeti, mielőtt Bódi átvette a hatalmat az IG-ben, előtte nem csak 2-3 fős molinózások voltak, hanem az előtte lévő srác simán megszervezett nagyobb volumenű akciókat is, pl. a Szabadság napján 100 ember legalább volt, következő évben már csak Ábel vitte az IG-t és el is marad a behirdetett rendezvény... Ja, amúgy a Szabadság napja nevet is Ábel a PHM-es időkből kölcsönözte tudtommal.



Negyedik olvasói levél

Annyit fűznék hozzá az Ábel sztorihoz, hogy Párkányi Esztit nekem is említette, ám utólag csak úgy hivatkozott rá, hogy undorító, inkább ne is beszéljünk róla, meg hogy futkos a hátán a hideg tőle. Ja és azt is elmesélte, hogy Zsófit is először Eszti Instagram sztorijában látta, akkor tetszett meg neki, majd csak miután a lány hazajött Washingtonból kezdett el írogatni neki. 

Nem olyan izgalmas factek, de gondoltam az Eszteres történetet legalább meg tudom erősíteni.


(Ahogy érkeznek be a levelek, úgy frissítjük ezt az oldalt.)

Megjegyzések


  1. Remélem a bíróságon is vállalni fogjátok ezeket a tartalmakat! Magyarország egyik legjobb jogi szakembere lesz az ügyvédem! Lehet ismeritek is... Szájer Józsefnek hívják!

    VálaszTörlés
  2. Ez nem is igaz��

    VálaszTörlés
  3. zégeyljétek magatokat! irigyek vagytok Ábelre, itt minden kép hamis!! remélem be fog perelni titeket!!! ROHADT GECIK, ÉN SZÉTÜTLEK TITEKET!!! HALÁLLOS CSAPÁST MÉR RÁTOK AZ IDENITÁS GENERÁZIÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szájer jozsit???.... annyira behatóan nem ismerjük Abelka mint te gondolom mikor kinyalt seggbe jó megbaszot is téged te kis köcsög fattyú

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szerelmi élet II. - Rácz Zsófia – FRISSÍTVE!!!

Ez tényleg a legalja