Bódi Ábel politikai nézetei

Ábel politikai nézeteiről annyit kell tudni, hogy nem léteznek. Szélkakas módjára váltogatja őket, annak függvényében, hogy melyik politikai irányzat felvállalásától reméli a legtöbb hasznot. Alább látható néhány irány, amibe a szélkakas már fordult.

Az análhuszár önvallomása.


A kis nyilas

Az ifjú Ábel a politikai karrierjét annak idején még nyilasként kezdte, a Pax Hungarica mozgalomban.






Jobbikos gyökér

Ábel a 2014-es választások idején már a Jobbiknak kampányolt. 


Identitárius

Ezt tolja most is. Meglehetősen szarul. De ezért kap (némi) pénzt.

A perverz bajusz itt még hiányzik.


Kapitalista

Ábel a nácizmussal történő szakítása után kétségbeesetten kereset magának valami “jelzőt”, ami nem minősül a polgári társadalom által teljesen elfogadhatatlannak. Miután megnézett a YouTube-on néhány, az amerikai republikánus párt támogatásával készített videót a kapitalizmus előnyeiről, úgy döntött, ő is kapitalista lesz. Saját magát nagyon komoly gazdasági szakembernek tartja. Magyarországból – Texas mintájára –, egy libertariánus, decentralizált államot szeretne létrehozni, ahol alacsonyak az adók. Titkon azt reméli, hogy egy nap majd milliókat fog keresni. Az igazság azonban az, hogy ehhez egész egyszerűen nem elég okos. Egyszer ettől a gondolattól vezérelve Tomcat nyomában járva megpróbálkozott saját pólóbolttal, amit "Project 1456"-nak nevezett. De ha összesen 10 darab pólót el tudott adni, azzal már sokat mondunk. Úgyhogy ezen tervét gyorsan fel is adta.  





Habsburgista

Bódi Ábel megrögzött habsburgista, és ez egyike azon kevés álláspontjának, amit következetesen képvisel. Persze könnyen lehet, hogy csak azért, mert Martin Zellnernél és osztrák barátainál így tudja a legjobban felszopni magát.




Ordóliberalizmus 

Az ordoliberalizmus egy német gazdasági elmélet, de nem ez a fontos, hanem az, hogy Ábel milyen úton jutott el oda, hogy ezt magáénak vallja. Ábel a fogalommal először egy internetes politikai teszten találkozott. MÁSNAP már bőszen hirdette, hogy az ordoliberalizmus a lehető legjobb gazdasági rendszer. Emiatt már MÁSNAP komoly politikai vitába keveredett barátaival, melynek során Ábel érvelése kimerült az “Érvek?”, “Forrás?”, illetve az “Olvass utána!” kifejezések ismételgetésében. Ez már több mint egy éve történt, de Ábel még mindig bőszen hirdeti ordoliberalizmusát, azonban majdnem biztos, hogy a témában még egyetlen könyvet sem olvasott el.


(Ál)kereszténység

Rendszeresen Jézus Krisztusra hivatkozik, de életmódja távol áll a keresztény értékektől. Lásd nők megalázása.


Politikai dörgölőzés

Ábel miután mindent megtett, hogy a “náci” és “szélsőjobboldali” bélyegeket lemossa magáról, megkísérelte önmagát Fidesz ellenes, polgári fiatalként beállítani. Ezzel egyidőben próbált nyitni a belpesti liberálisok felé is. Nagyon boldog volt, amikor a 444-en jobboldali bloggerként hivatkoztak rá. Már azt hihette, a terve sikerrel jár, hiszen Puzsér Róbert beleegyezett abba, hogy részt vesz a Gül Baba türbénél rendezett tüntetésen. De Puzsér cserbenhagyta őt, és másnap, mind a 444-en mind, az Indexen náciként hivatkoztak rá, amiért nagyon megsértődött. Ezután megpróbált függetlenkedni egy kicsit, de végül úgy döntött, felnyalja magát a Fideszbe. Ebben relatíve sikeres volt, hisz most már újságíró a Magyar Nemzetnél, és még egy helyettes államtitkár is kinyalta a seggét. Ma már a konzervatív-keresztény Ábel a buzi Szájer Józsefet sem hajlandó kritizálni. Ennyi maradt a politikai függetlenségből. Ábel egy politikai prostituált aki a saját érdekében bárkivel lefekszik.




Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szerelmi élet II. - Rácz Zsófia – FRISSÍTVE!!!

Ez tényleg a legalja