Olvasói levél – Ábel a gimiben

Az alábbi levelet a beküldő hozzájárulásával és változtatás nélkül közöljük.

"Sziasztok!

Alapvetően nem vagyok egy olyan valaki aki az aktuál politikát nyomon követi, de természetesen én is több videót megnéztem a szomszédunkban zajló háború kapcsán a youtubeon. Ekkor jött szembe a háborúnál is nagyobb arculcsapás: Ábelka videós oldala.

Mivel Bódi Ábelt 11 éve láttam utoljára. Az iskolánk egyik szégyenfoltja volt, de úgy látom azóta magasabb szintre emelte tevékenységét, és most már a magyar politikáé is. A háborús videók helyett a következő pár napban durva önsanyargatásba kezdtem azzal, hogy megnéztem ennek a félkegyelműnek az elmúlt évekbe a világhálóra okádott "tartalmait", hozzászokva, hogy a gimiben hordott Gyurcsány-szemüveg helyett egy ordenáre bajusz mögé próbál elbújni.

Megrökönyödésem aztán szerencsére hatalmas röhögésbe csapott át, amint megtaláltam ezt a blogot, hiszen alátámasztotta abbéli meggyőződésemet, hogy az átlag emberekkel ellentétben Ábelka a gimi után nem hogy normálisabbá vált volna, hanem méginkább egy ordenáré ripacs szerencsétlen, hazug kis genyó lett mint valaha. Ahogy olvastam az itteni megnyilvánulásokat Ábelka viselt dolgairól, mind inkább be-be ugrottak szinte ugyan ezek a dolgok róla, amiért is a gimiben a normális embereknek a keze azonnali viszketésbe kezdett egy pofonért, hacsak meglátták ezt a kis csicskát.

Én egy Ábelka feletti évfolyamba jártam, 6 osztályos évfolyamba, akárcsak ő. Az első évben talán még nem is hallottunk felőle szerencsére, de az egyik osztálytársam aztán megismerte Ábelka egyik kis csicskását, onnantól pedig első kézből hallhattam az Ő, és a szerencsétlen haverjainak nyomorúságos viselt dolgaikról. Mert hát akadtak neki már a gimiben is kis követői, még nálánál is nyomingerebb, 20 kilós, kócos fogú, bilifrizurás hülyegyerekek, 2-3 darab, akik folyton ott loholtak a "nagyvezér" sarkában.
Elég feltűnő jelenség volt a kis nyomi-brigád, mivel folyton katonai ruhákba járkáltak, volt hogy a folyosón szünetbe valami őstülköt fújtak, meg egyszer gázsprayt is fújtak be a kis bunkók ha jól emlékszem. Szóval a teljes tanári kar is ki volt akadva rájuk. Apropó, katonai maskara: elsőnek nem is így láttam ezt az őrültet.

Most remélem, ha ezt elolvassa, megizzasztom a kis szarjankót, ugyanis itt a csili-vili kis jobbos videó blogján arról áradozik ez a majom, hogy az ő gyermekkorának mekkora meghatározó élményei voltak, a veresegyházi nyarak, amikor is olvasmányinak meg csendes filozofálgatásainak köszönhetően ő már akkor, ott micsoda patrióta és konzervatív értékek tisztelőjévé vált. Aha. Meg a lónak a.... ez a kis ripacs elsőre mikor a szemem elé került, zsíros vállig érő hosszú hajjal volt megáldva, halászgatyába, tornacipőbe, ééés (na most kapaszkodjatok) egy Che Guevarás pólóba nyomta. Véletlen? Azt se tudta mi az, csak ráömlött a szekrényből? Újabb nagy lófa...! Bizony-bizony ezt a Che szarságot és egy Anarchy feliratú (klasszik anarchy-szimbólumos "A"-val írva a szót) pólót hordott felválta, és bezony bőszen hangoztatta is, hogy ő mekkora bazi nagy anarchista. Ez mondjuk semmi másban nem merült ki, minthogy a saját csicskásiat lökte fel a folyosón, majd kergetőztek. Úgy látszik már akkoriban is Ábelka 10 évvel  le lehetett maradva a fejlődésben. Szóval Ábelka úgy okádja az átkait a kommunistákra, mint aki arkangyali tisztaságú jobboldali-konzervatív miaszaromként pottyant a világra, de hát láss csodát, ez is csak egy ordas nagy kamu tőle. Ábelka több ízben még a csicskásait is megbotránkoztatta: osztálytársam visszahallotta tőlük, hogy mikor Ábelkához felkeveredtek ratyi bulira, Ábelka édesanyja is otthon volt, aki a lelkét kitette, hogy a kis csemetéje barátocskáinak kedvébe járjon, (valószínű örült, hogy ezzel a torzszülöttel legalább hajlandó valaki szóba állni) ám Ábelka Eric Cartment megszégyenítő alpárisággal üvöltözött a saját anyjával mindnyájuk előtt, csak mert miért ne. Apropó a szülők: Ábelka anyukája egy jóravaló pedagógus volt, akinek egy ízben még az iskolánk igazgatójához is térden csúszva, minden kollegitási kapcsolatát bevetve kellett bemennie megkövetnie. Ugyanis történt hogy az osztályfőnökük úgy berágott már Ábelka viselt dolgaira, hogy közölte az igazgatónkkal, vagy Ábelkát basszák ki innen, vagy ő leadja az egész osztályt úgy, hogy még óraadó tanárnak se hajlandó bemenni hozzájuk, Ábelka miatt. Azt nem tudom mi állhatott ennek a hátterében, de az illető angolt tanított nekünk, és mi egy higgadt, tök normális hapsinak ismertük meg, szóval nem semmi baromságot csinálhatott Ábelka, amivel így kiakasztotta.

Visszatérve Ábelka családi hátterére, a kis csicskásai azt is igen nehezményezték, hogy Ábelka faterja, aki akkor már nem élt velük, minden szir szart megvesz a csemetéjének. Mesélték, hogy méregdrága airsoft fegyverei voltak, a katonai maskarái se voltak 2 fillér, de mindemellett Ábelka a büdös életbe nem fizette a saját fogyasztását a ratyi összejöveteleken: folyton lehúzta a csicskáit, miközben őt apuka tápolta ezerrel.

Aztán Ábelkát valahogy elkezdték a lányok is érdekelni, legnagyobb bánatukra. Azt azért mondanom se kell, hogy a suliból pályafutása alatt egy nőt se sikerült felszednie, annyira még az agyhalott fajta se volt hülye, hogy Ábelkával mutatkozzon, bármennyire is próbálkozott alfahímmé válni az utolsó évre azzal, hogy legalább már nem katonai maskarába masírozott be a suliba, illetve hogy a csicskásaival már nem mutatkozott nyilvánosan, helyettük valami vidékről bejáró suttyó keménygyerek brigádhoz próbált odaverődni, több-kevesebb sikerrel. Azért történt összezördülése is a mi Rómeónknak a lányok miatt normális emberekkel, történt ugyanis, hogy Ábelka egy osztálytársnőjét (valamely ratyi bulika alatt) matt részegen felhívta és miután a csaj közölte vele, hogy van barátja, Ábelka benyögte, hogy "ja az a cigány gyerek". Ajjaj, hát Ábelkát és az egyik kis csicskáját a rákövetkezendő hétfőn úgy felrúgták az illetők a folyosón, hogy állítólag sírt a földön, úgy magyarázkodott, hogy ő annyira be volt nyomva, hogy nem is tudta kivel beszél, meg hogy kit cigányozott le. Azért biztos ami biztos Ábelkát utána a faterja hordta-vitte kocsival a suliba vagy két hétig.
Lényeg a lényeg, így összegzésképp, hogy mindnyájan megéljük a pubertás éveket, sokan így 30 után is még azon gondolkodunk mit kellett volna másképp tenni akkor, de legalább is a normális emberek levetkőzik az akkori hibáik, rossz jellemvonásaik nagy részét. Épp ezért akár el is felejthetnénk Ábelka viselt dolgait a gimnáziumi éveiből, de amikor azt látom, olvasom, hogy nála csak jobban felerősödtek ezek, majd pedig még nyilvánosság elé is áll, ráadásul "erkölcsi példamutatással", akkor az embernek kinyílik a bicskája. Szóval nem mehetünk el Ábelka esetében a pubertás kori hibái és rossz tulajdonságai mellett, hiszen ezek ott vannak mélyen benne: a nála is szerencsétlenebbek megalázása és kihasználása, az erősebbekhez való visszataszító dörgölődzés, és a folytonos ripacskodás és köpönyegforgatás.

Az oldal szerkesztőivel így egy véleményen vagyok: Bódi Ábel takarodjon el a közéletből, mert egy vállalhatatlan ripacs, visszataszító, jellemtelen figura.

Üdvözlettel: D."

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szerelmi élet II. - Rácz Zsófia – FRISSÍTVE!!!

Ez tényleg a legalja