Az Identitás Generáció és a fideszes hajó mutyi

Pár évvel ezelőtt, az Identitás Generáció belső csetjében, az egyik NER palánta azzal büszkélkedett, hogy egy fideszes lopásnak a haszonélvezője. Tessék a belső beszélgetés. A neveket cenzúráztuk, mert abban maradtunk, hogy Ábel gurulkáit nem állítjuk a nyilvánosság elé.

Úgy látszik az IG tagokat nem nagyon érdekli, hogy a nemzeti „elit” lopkodja a magyar nép adóforintjait… nagyon vicces XD (nem az). (Amúgy arról a Révész Máriuszról van szó, akinek 2006-ban beverték a fejét a rendőrök.)

A gurulka még képet is küldött magáról szeretett vezérének, ahogy a hajón feszít.


Ábelnek azóta van már egy nyilvánosan is elérhető Telegram csetszobája. Ha bármelyik olvasónk szeretne vele beszélgetni, azt az alábbi linken teheti meg, ha pedig nincs telegramotok azt innen tölthetitek le.


Megjegyzések

  1. Szégyen, gyalázat. Az IG egy normális értékrendű mozgalomként indult. Mostanra egy tökéletesen súlytalan Fidesz-csicska gittegyletet lett itthon, kb. 10 Bódi-hívő taggal. Fidelitas 2.0. Bódi sosem leplezte, hogy vágyik a NER-es oligarchák és a fideszes elit közpénzlopására. Biztosan ezért csinált saját magából egy kétszázhuszonhetedik fideszes szócsövet, hátha leesik neki is valami az asztalról.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan így van. A párválasztásnál is ez volt az elsődleges szempont.

      Törlés
    2. Aljas hazugság, az volt a szempont, hogy jól tudjon nyalni.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szerelmi élet II. - Rácz Zsófia – FRISSÍTVE!!!

Ez tényleg a legalja