Vendégcikk: Egy újabb árulás margójára - FRISSÍTVE!

Sose voltam hungarista, se nemzeti szocialista, de mindig is jobboldalinak tartottam magam. Előttem van a kép Szálasiról, ahogy a bitófára viszik. Ott van a sok száz, sok ezer sorstársa, akiket brutálisan megkínoztak, kivégeztek, vagy évekig sötét cellákban tartottak. Mindig tiszteletet éreztem irántuk, ahogyan a megpróbáltatásokat viselték, ahogyan emelt fővel mentek a halálba. Szálasi még meg is bocsátott megkínzóinak.

Habár minden tevékenységükkel, világnézetükkel nem értek egyet, sose értettem, hogy a hozzám hasonló gondolkodású emberek, miért támadják annyira őket? A fősodratú médiában, a keselyűk napi szinten tépik, lakmároznak a hungarizmus teteméből. Ezt az ember megszokta. Az objektivitást teljesen félredobva, véres fejjel, üvöltözve, károgva sereglenek, hogy minél közelebb kerüljenek a legjobb darabokhoz. A siserahadhoz most egy új keselyű is leszállt, Bódi személyében. A keselyű ocsmány kis jószág, csak egy dögevő, élő vadat nem ejt el, csak ami biztosan meghalt, ami nem tud visszatámadni.

Mindig is hittem a természetfelettiben, abban, hogy több ez a világ, mint amit látunk. Budapest maga a történelem. A sok-sok megkínzott „szélsőjobboldali” fájdalomsikolya, kiáltása nem múlt el örökre, itt maradtak közöttünk. Itt vannak velünk, az utcakövekben, a falakban. Sose fognak eltávozni, velünk él a történelem. Valahogy mindig síri csendre gondolok, amikor rájuk gondolok, olyan síri csendre, amit mint ideológiailag kívülálló, nem akarok megbolygatni.

Az ellenoldalról való megbolygatás természetes. Azért nagyon kirívó, és fájdalmas ez az eset, mert most mindezt egy olyan személy végzi, aki tudatában van annak, hogy milyen brutálisan elbántak az eszme követőivel, nem mellesleg az eszme követője is volt hosszú évekig. Tudja, hogy nagyon csúnyán meglakoltak a „bűneikért”. Sokszorosan „megfizettek” azért, amit tettek. Még a modernkori hitvány ganéságból is kiemelkedik ez a tett, ahogy kisminkelve, kamerák előtt nagy nyilvánosság előtt tapossa földbe azt, ami egykoron saját maga volt, ami még mindig a lelke egy része.

Este van, Budapesten sétálok a Kálvin téren. Egy padot keresek, ahol kicsit nyugodtan leülhetek gondolkodni. Leülök, majd néhány perc múlva két hajléktalan a mellettem lévő padra letelepszik, és elkezd megágyazni. Tovább állok. A budai oldalon találok egy Dunára néző padot. Sörös üveggel a kezében egy alkoholistának kinéző férfi elkezd méregetni. Zavar, hogy méreget, átmegyek a pesti oldalra. Ott végre megint találok egy helyet, ami nyugodtnak tűnik. Nem sokkal később, a mellettem nem messze lévő fiatalok rázendítik a hordozható hangfalat. Jön belőle a trágár hip-hop szar, kurvákról, drogról szól a szöveg, szokás szerint. Hazamegyek. Hazafelé menet gondolkodok. Bódi keselyű igazán beleillene a politikai elitbe, hisz a legfontosabb problémával foglalkozik: A hungarista veszéllyel.

Frissítés 2021. 10. 02.

Az írást időközben a kuruc.info és a harcunk.info is lehozta. Köszönjük!

https://kuruc.info/r/2/234306/

Megjegyzések

  1. Szegény megkínzott szélsőjobboldaliak és az ő sikolyaik. Valahogy nem zavarta őket az általuk elhurcolt és megkínzott emberek sikolya és könyörgése. Azért hívták azt a rövid időszakot nyilas terrornak mert konkrétan terrorizálták a magyar lakosságot. Elhurcoltak bárkit és nem csak a zsidókat, konkrétan bárkit aki nem volt szimpi, vagy valamilyen bejelentés jött valakiről vagy véleményt mert mondani és nem csak őt de a családját is. Nagymamám olyan dolgokat mesélt a füled kettéállna tőle. Nem vot egy alpári nő még csúnyán se beszélt de Szálasi nevére kiköpött. Zsidók se vagyunk, nagyon másként gondolkodók sem voltak csak cseléd és napszámos hétvégente. Tudod mit mondott, ( pár rendszert megélt), azt hogy Horthy Mikós alatt volt a legjobb az élet és hogy Horthy szerette a magyar népet. Pedig ő egy sima szolgáló volt, a nagyapám meg postás. Tavaly temettük el a nagyit aki majdnem 100 éves volt. Végig friss volt az esze és rengeteget sztorizott nekünk. Szóval ne sajnáld a nyilasokat, mert csak heccből felhúztak valakit a lámpaoszlopra vagy megerőszakoltak. Olyan brutálisan gyötörték a saját népüket hogy hidd el mindent megérdemeltek amit kaptak... az a 170 nap maga volt a pokol ebben az országban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Horthyt én is jobban szeretem. Az egyenruhája is szexi volt! :3

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szerelmi élet II. - Rácz Zsófia – FRISSÍTVE!!!

Ez tényleg a legalja