Újabb olvasói levél vet fényt Ábel újabb ócska hazugságára

Ábel abban a cikkben, amiről korábban már beszámoltunk arról írt, hogy a mozgalom (IG) szolgálatában "számos önköltséges utazás"-on vett részt. Nos nemrégiben kaptunk egy levelet, amiben valaki küldött egy screenshotot egy e-mailről amit Ábel írt, és amiben épp a 2017-es franciaországi utazását fizetteti ki mással.






Ha valaki nem tudná, erről az utazásról van szó. Ábel tehát hazudott (megint), amikor azt mondta, hogy a saját pénzén utazgatott, de ebben semmi meglepő nincs.

Megjegyzések

  1. Már megint megfutamodtál kisfiam, mint életed során olyan sokszor. Emlékszem, hogy milyen sokszor jöttél haza szipogva a Mamához,mert állandóan megvertek a kislányok a játszótéren.

    VálaszTörlés
  2. Krokó Tanár Úr2024. január 17. 5:49

    Tisztelt Bódi Ábel! A kezdetektől fogva figyelemmel kísértem a rágalmazási ügyét . Úgy vélem, hogy önt folyamatosan súlyos jogsérelmek érték, melyeket ön, mint jogalany,törvénykövető, becsületes állampolgár és civil, nem köteles a megfelelő jogi lépések megtétele nélkül hagyni. Kérem vegye fel a kapcsolatot velem, ha úgy érzi az igazságszolgáltatás mély tüskéket vájt a lelkébe. Évtizedes tapasztalatom van a hasonló tüskék eltávolításában: kiallunkagyermekedert@gmail.com Üdvözlettel: Dr. Kalmár László

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szerelmi élet II. - Rácz Zsófia – FRISSÍTVE!!!

Ez tényleg a legalja