Bódi Ábel kanosszát jár (ismét) és coming outol

Magyarország leg-legebb ex hungaristája, az egykori dicső bevándorlásellenes harcos, most fideszes bértollnokként dolgozó, bukott ex mozgalmi vezető, újra szükségesnek érezte, hogy elhatárolódjon a múltjától. Tette mindezt azon az unalmas és semmitmondó blogon, amit Ábel csak azért indított, hogy ettől a blogtól elvegye az első helyet a google kereséseknél.

(Ezt Ábel nemrég el is érte, feltételezem azáltal, hogy elkezdett fizetni a Googlenak, hogy a kereséseknél előre sorolja. Nekünk a siker eléréshez nem kellet ilyen ócska trükkökhöz folyamodni, de ha ez valóban így van, öröm tudni, hogy Ábel pénze, azaz a mi adóforintjaink még mindig jó helyre mennek).

Arról, hogy Ábel miért érezte ennek századjára is szükségességet, csak spekulálni tudunk, de egyértelműen látszik, hogy Ábel másról sem tud beszélni. Talán a gyereke, az alkoholizmusa és szivarfüggősége miatt még több pénzre van szüksége, mint eddig, és szeretné egy jobban fizető állami állásba felszopni magát.

Mindenesetre nézzük meg a cikket közelebbről, mert elhangzik benne jó pár érdekesség.

Ábel egy érzelgős tl;dr szöveg után, amiben előadja, hogy miért lett hazaszerető ember (ami ebben elhangzik az majdnem biztosan hazugság), a következőt írja.

„Életemben egy hungarista könyvet olvastam csak el… Összességében Szálasi gondolatairól viszont halvány lila segédfogalmam sem volt, egy könyvét nem olvastam el.”

Ábel ennek ellenére volt a Pax Hungarica tagja. Nem lennék meglepve, ha most úgy lenne keresztény, hogy egyszer nem olvasta el a Bibliát.

Mit is írtunk még a blog egyik első cikkében?

„Ábelnek nagyon felszínes tudása van, ritkán jár utána a dolgoknak.”

Emlékszem viszont, hogy amikor még tag voltam és Ábel épp elolvasott valamit, fel évente egyszer, akkor úton-útfélen arra a könyvre hivatkozott.

Ábel ezt követően a következőt írja a Pax Hungaricáról.

„Ez szintén nagy lökés volt abban, hogy magam mögött tudjam hagyni az addigra már nevetségessé váló közeget.”

Nos igen, ebből is látszik, hogy Ábel nem ideológiai alapon választja meg a közösségét, hanem az alapján, hogy mit lát menőnek és szerinte ő miből tud hasznot húzni. Ezt követően jön Ábel nagy vallomása, amit nagyobb betűvel és félkövér betűtípussal írt, hogy hangsúlyozza azt, hogy ez milyen fontos.

„zsidózni pedig Dob utcában lakó Schäffer dédmamával valljuk meg, igen nevetséges is”

Nos, Ábelt ismerve lehet, hogy ez nem több mint egy újabb hazugság, de az igazat megvallva eléggé zsidó feje van. (Most tekintsünk el attól a ténytől, hogy attól még hogy valakinek vagy egy zsidó őse lehet antiszemita.) Ábel egyértelműen karrierjének elősegítésére rántotta elő ezt a zsidó őst a kalapból. Ki tudja, ha Orbán ezt meghallja, talán még államtitkár-helyettest is csinál belőle.

Picit gáz, hogy a Fidesz Magyarországán sokkal fontosabb a faji származásod, mint a 30-as évek Németországában, de ez van.

Ábel öninterjúját, egy ócska hazugsággal folytatja, idézem:

„2015 végén magam mögött hagytam a Pax Hungaricát is, tehát két évvel a megszűnése előtt” 

EZ NEM IGAZ, ÁBEL A PAX HUNGARICA 2017-ES MEGSZŰNÉSÉIG TAG MARADT! SŐT!

Az IG mint szervezet, eredetileg nem volt más, mint a Pax Hungarica egy amolyan szalonképes, fiatal szárnya. Ábel az IG-hez csatlakozásáról ezt írja:

„És ekkor, egész pontosan 2017 nyarán jött az Identitás Generáció, s leküzdve a politikai apátiát úgy döntöttem, belevágok. Szerencsére volt egy jó közösség az elején, ami elválasztotta a búzát az ocsútól és úgy döntött, hogy vezessem én a mozgalmat. A nemzetközi mozgalom ekkor még igen csalódott volt a magyar viszonyokban, hiszen az "ocsút" látták először és úgy voltak vele, hogy itthon aligha lesz szélsőségektől mentes IG. Aztán kínkeserves munkával, idővel és energiával, számos önköltséges utazással sikerült kijárnom, hogy bizony van itt egy mag, akikkel el tudunk kezdeni dolgozni és utcára vinni a hazaszeretetet. Tetszett, hogy ez egyik országban sem egy tömegmozgalom, hanem válogatott, tenni akaró, agilis fiatalok közössége, akik egyáltalán nem esnek konteók csapdáiba, nincs szocializmus, nincs zsidózás, csak egyszerű, vegytiszta hazafiság.”

Ábel az elején valóban be lett emelve az IG vezetőségébe, de senki nem választotta meg őt vezetőnek, erre azért került sor, mert kellet valaki, aki szerepel és ezt más nem volt hajlandó elvállalni. Az ocsú elválása a búzától úgy nézett ki, hogy a társaság felének elege lett Ábel pojácaságából és egy kisebb verekedést követően ott hagyták az egészet a francba, ami után Ábel valóban az IG vezetője lett, de Ábelt soha nem választotta meg senki az IG vezetőjének. Ami pedig a nemzetközi IG-t illeti azt sem megerősíteni sem megcáfolni nem tudom, de szerintem csak annyi történt, hogy Ábel nagyon durván felszopta magát Martin Sellner-nél, és ezt most megpróbálja előadni mint valami hatalmas eredmény.

Ábel ezt követően még néhány bekezdésen keresztül okoskodik a felszínes politikai álláspontjairól és az IG feladatáról (aminek ő már elvileg nem a vezetője), de igazából ennyi, ami számunkra érdekes.

Az egész cikkben van valami nagyon szánalmas. Politikailag vagy kulturálisan jelentékeny emberek akkor beszélnek ilyen dolgokról, hogyha azokat megkérdezik tőlük egy interjú keretében. Ábel azonban annyira jelentéktelen, hogy úgy kell leírnia az életútját, hogy senki nem kérdezte meg tőle azt, és még ez sem megy neki hazugságok nélkül.

Olyan, mint egy motyogó öregember, aki magában beszélve, szavakkal próbálja bizonygatni élete nagy döntéseinek helyességét, pedig még 30 is alig múlt.

Vállalhatatlan minden szempontból, de a Fidesznél olyan alacsonyan van a mérce, hogy ott még ez is elmegy.

Frissités: Írt nekünk egy egykori Paxos, és azt mondta, hogy nem igaz, hogy a katolicizmussal való megismerkedése távolította el a Ábelt a Paxtól, mert Ábel már akkor katolikusnak vallotta magát, amikor először felbukkant ott.

Megjegyzések

  1. Eddig Ábel munkásságának nagy hívője voltam, de a cikked hatására rájöttem, hogy már nem is kedvelem. Nagyon jó lejárató írás, csak így tovább, ne hallgass a kritikákra.

    VálaszTörlés
  2. Tényleg még csak 30-31 éves? Az utóbbi időben eléggé elkezdett meglátszani rajta az idő a képei alapján, úgyhogy én egy kicsit idősebbre tippeltem volna ennél.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már rég elmúlt 30, ezért nem egy hónapja kellett volna lemondania az IG éléről, hanem sokkal korábban. (A vezető max. 30 éves lehet.)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szerelmi élet II. - Rácz Zsófia – FRISSÍTVE!!!

Ez tényleg a legalja