Újabb izzadságszagú kanosszajárás - avagy az Axióma videó margójára

Kb. két hete megjelent a neten ez az ocsmány, céges animációs stílussal készített, PragerU videó koppintás Bódi Ábel főszereplésével, a Fideszhez köthető Axióma YoutTube csatornáján.

A leírásból nyilvánvalóan egyértelmű az a tény, hogy a videó jó szar lett.

Témája a Bódi által már ezerszer előadott, "jaj én nem vagyok náci", ami egyébként igaz is. Még annak idején az IG gyűléseken zajló vitákban védte Izrael államot, akárhányszor valakinek nem tetszett, hogy a zsidók már megint lebombáztak egy kórházat, azzal érvelve, hogy a palesztinok mind terroristák.

Először is jöjjön a videó egy rövidebb elemzése.

A videóban 0:35-nél kijelenti, hogy a szélsőjobb hangzatos ígéreteiből soha semmi nem fog megvalósulni.

Ezt így kijelenteni egy dolog, bár picit furcsállom, hogy ezzel érvel amellett ami miatt most a Fidesz végbelében próbál meg feljebb és feljebb kúszni. A Fidesznek ez már a tizenkettedik éve kormányon, mégsem emlékszem, hogy az ígéreteikből olyan sok valósult volna meg, "Két héten belül rend lesz",  "megállítjuk a bevándorlást", "megvédjük a magyar földet" csak, hogy néhányat mondjak amiből semmi nem lett.

2:11-nél Ábel kijelenti, hogy Isten kegyelmének, jó könyveknek, és a saját tapasztalatainak köszönhetően sikerült kilépnie a hungarizmus ördögi köreiből.

Vegyük ezt az állítást górcső alá.

Az ördögi körnek a kör jellegét, személy szerint én mondjuk nem látom, de nem is ez a fontos.

Ábel "jó könyvek" kijelentéséről annyit kell tudni, hogy nem olvas könyveket és műveletlen. Talán fél évente elolvas valamit, majd utána az azt követő félévben megpróbálja az abban olvasottakat beleerőltetni mindenféle beszélgetésbe, hogy ezzel is mutassa, ő mennyire művelt. Amivel persze mindenkinél, akinek három számjegyű iq-ja van az ellentétét éri el. Ábel a politikai nézeteit és álláspontját az amerikai republikánus párt "keményvonalas" szárnya által, a korlátolt szellemi teljesítményű szavazóik számára legyártott YouTube videókból veszi. (Például Ben Shapiro.) Tehát a jó könyvek kifejezésről könnyen kijelenthetjük, hogy hazugság.

Az egyetlen dolog ami Ábellel Isten kegyelméből történt, az a terepjáró felborítása, tehát erről is kijelenthetjük, hogy hazugság.

Végül maradnak a saját tapasztalatai. Ez a valódi ok. Ábel valóban megtapasztalta, hogy a szélsőjobbon nem tud magának pénzt szerezni, nevet és karriert építeni, ezért először megpróbált átevezni a Puzsér-féle liberális oldalhoz, majd miután az csúfos kudarcba fulladt, úgy döntött megpróbálkozik a Fidesszel, ahol tárt karokkal fogadnak bárkit, aki hajlandó belesimulni a polgári közép igénytelenségébe és semmilyenségébe.   

Figyeljétek meg, ha a választásoknál a Fidesz nagyon csúnyán leszerepel, Ábel ott lesz az első mentőcsónakok valamelyikén, és nagy erőkkel fog evezni, termékenyebb vadászmezők irányába (már ha egyáltalán lesz ilyen). Ezután négy év múlva majd a Partizánon láthatjátok a "Fideszes voltam" című videót Bódi Ábel főszereplésével.

Mivel ha a Fidesz elveszítené a választást, Ábel is rosszul járna, ezért arra szeretném kérni minden olvasónkat, hogy csak és kizárólag a Mi Hazánkra illetve a baloldali összefogás jelöltjeire szavazzanak.

2:30-nál látható labirintusos résznél, (ahol amúgy abból a kikúrt labirintusból ki sem lehet jutni anélkül, hogy fel ne szednéd a hedonizmust, a relativizmust és az individualizmust), kijelenti, hogy idézem "...a relativizmus, a hedonizmus, és az individualizmus eszméi is zsákutcába vezetik az embert...".

Ez talán még igaz is lehet, sőt azt is megmagyarázná, hogy az Ábel által vezetett Identitás Generáció miért nem ért el semmit Ábel vezetése alatt.

Azt gondolom, egyik blogolvasónak sem kell kifejteni, hogy miért nagyon ironikus az, amikor egy seggnyalatással büszkélkedő, mérhetetlenül nárcisztikus, haszonleső politikai szélkakas, a relativizmust, a hedonizmust, és az individualizmust negatívumként hozza fel.

A harmadik percnél Ábel a Czopf Áron nevű puszi pajtásától idéz. "Ha egy konzervatív elfogadja ezeket a nyelvi előítéleteket, akkor már a kiindulópontban elvesztette a harcot". Ábel azonban úgy tűnik ezt nem fogadta meg, hisz az elmúlt négy évben arról szólt az élete, hogy elfogadta a náci szóhoz kapcsolódó nyelvi előítéleteket, majd folyamatosan menekült előle.
 
A videó tartalmáról röviden ennyit, azonban arról még szeretnék spekulálni, hogy vajon miért most adták ki?

Ábel már korábban is megtagadta hungarista múltját, amikor megpróbált átevezni a Puzsér centerhez. Valószínűleg valami ilyesmiről lehet szó.

Információink szerint ismét együtt van az álompár. Lehet hogy Zsófika megpróbálja betolni valami pozícióban a Fideszbe és már előre mosakszik.

Vagy az is lehet, hogy a Magyarország legjobb blogján megjelent cikkek miatt próbálja meg magát legalább részben tisztára mosni, mint aktus előtt az ánuszrózsáját.   

Abban azonban biztos vagyok, hogy Ábel kényszerből cselekedett, hisz nehezemre esik elhinnem, hogy a jövőben is szeretne majd a Magyar Nemzeti múzeum vécéjében bujkálni egy Kommentár lap bemutatón a rosszakarói elől.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szerelmi élet II. - Rácz Zsófia – FRISSÍTVE!!!

Ez tényleg a legalja