Bódi a blogról beszél



Kb 10 napja Bódi Ábel a "The Fair Right" egyébként nála sokkal sikeresebb YouTube csatornáján bukkant fel, ahol a "The Fair Right" rákérdezett egyebek mellet erre a blogra is.

Emiatt aztán Bódi kénytelen volt nyilvánosan is elismerni a blogunk létezését, ami számára valószínűleg nagyon kellemetlen volt.

A videót itt hagyom annak, aki meg akarja nézni, elvileg oda van tekerve a releváns részhez.

Ebben Bódi sok mindent mond (minden kétséget kizárólag minden szava hazugság, pont mint a zsidó dédnagymama), de nem tudunk mindenre érdemben reagálni, azonban két dologra igen.

Az első az az, hogy „mindenről össze vissza hazudozunk”: MINDEN ami itt elhangzik az a színtiszta igazság. Igaz az, hogy Ábel összetörte a terepjárót, igaz az, hogy Ábel azzal hencegett, hogy kinyalatta a seggét és igaz az is, hogy Ábel ráment a bajtársai barátnőire is.

A másik dolog amire reagálnunk kell, hogy nem igaz, hogy Ábel tölti ki életünk minden szegmensét. Sajnos mindannyian elfoglalt emberek vagyunk, Ábellel rengeteget lehetne foglalkozni, sok ötletünk volt/van ami időhiány miatt nem lett/lesz megvalósítva de sajnos(?) egy ilyen súlytalan, kiskaliberű csicskára havi 2-3 óránál nem tudunk többet szánni.

A "The Fair Right"-nak pedig köszönjük, hogy feltette Ábelnek azt a kérdést kamera előtt, amit már nagyon régóta fel kellet volna tennie valakinek.

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szerelmi élet II. - Rácz Zsófia – FRISSÍTVE!!!

Ez tényleg a legalja