Ábel nem tudja elengedni

Bódi Ábel a magyar közélet egykori Hunyadi Jánosa (ma már török vendégmunkás-ügyi nagykövet), pár napja otthagyta az Identitás Generáció nevű gittegyletet (ez egy dicséretes cselekedet volt a részéről, már csak az ócska firkászi tevékenységet kéne befejeznie), mert úton a gyerek és mellette már nincs ideje ilyen súlytalan dolgokkal foglalkoznia.

A lemondó nyilatkozatban leírásra került ez a mondat.

"Ábel feltette a mozgalmat a hazai és nemzetközi jobboldali térképre, sok rendkívüli akció és egy erős közösség felépítése fűződik a nevéhez." 

Ebből a mondatból természetesen egy szó sem igaz, a magyar IG csak negatív értelemben került fel bármilyen térképre, rendkívüli IG-s akciót pedig még sohasem láttunk, max rendkívül nevetségeset (nem, Ábel, a (fáklya+molinó)x20 nem egy rendkívüli akció.) 

A 10 fős tagság pedig semmilyen mérce szerint nem nevezhető erős közösségnek, sajnálom.

Azonban annak ellenére, hogy Ábel lemondott a vezetésről, a Heteknek mégis ő nyilatkozott az Identitás Generáció nevében az "Identitás Generáció - Csepel" ügyben (ami a nevéből ítélve valószínűleg a paródiája Bódi (egykori) szervezetének).

Az Identitás Generáció - Csepel telegram csatorna már évek óta létezik, Ábel mégis figyelmen kívül hagyta, egészen addig amíg az IG-Csepel nem zsidózott egyet, amire az ex-hungaristából lett fideszes bértollnok és hithű cionista egyből ugrott és nyilatkozott a Hetek című lapnak, hogy elhatárolódjon annak a szervezetnek a nevében aminek elvileg ő már nem is az elnöke, idézem: 

"Az Identitás Generáció nemrég visszavonult alapító-elnöke, Bódi Ábel lapunkkal azt közölte, hogy elítélik a tőlük függetlenül működő csoport tevékenységét, amely visszaél az Identitás Generáció nevével és jelképeivel."

Nos, a helyzet az, hogy Ábel nem volt az IG-nek alapító elnöke, mert az alakuláskor még társelnökök voltak és Ábel társelnök sem volt akkoriban, az ő szivarfüst-szagú vekni feje csak később került előtérbe.

Ezt úgy látszik a Hetek újságírója elrontotta, bár az IG megosztotta a cikket a saját Telegram csatornáján ahol is ezt a "tévedést" nem próbálták meg korrigálni, szóval nagy valószínűséggel ez nem több mint Ábel egyik újabb ócska hazugsága.

A másik vicces dolog ebben a nyilatkozatban az az, hogy az IG Csepel visszaél az IG nevével és jelképeivel. Nos, amikor a magyar IG megalakult, semmi köze nem volt a nemzetközi IG szervezethez, egyszerűen csak lemásolták a nevét meg a jelképeit, magyarán visszaéltek vele, és ezt a szervezetet vezette Ábel 6 évig.

De a legviccesebb (legszomorúbb) ebben a nyilatkozatban az az, hogy az irányításmániás, bukott ex mozgalmi vezető nem tudja elengedni 10 fős szervezetét. Bármennyire is jelentéktelen és súlytalan is az IG, ez mégis az egyetlen olyan hely, ahol Ábel (volt) a kiskirály.

Az IG-nél gurulkáival körülvéve Ábel úgy érezhette magát, hogy ő a nagyfőnök, míg a mindennapi életben és az újságoknál ahova firkál, egy ugyanolyan csicska, mint mindenki más. Emiatt aztán Ábel képtelen ténylegesen elengedni az IG staféta botját és átadnia azt másnak, annak ellenére, hogy már bejelentette a visszavonulását.

Ez nagyon gáz.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szerelmi élet II. - Rácz Zsófia – FRISSÍTVE!!!

Ez tényleg a legalja